divendres, 17 de febrer del 2023

Pensament i Acampada!!

Bon dia!

I per si no mos tornam a veure: Bon dia, bona tarda i bona nit Llops i Daines!

PENSAMENT!!!!

Com ja sabeu, dia 22 de febrer és el dia del Pensament. Per celebrar-ho, enguany s’ha organitzat una Olimpíada Escolta i Guia a nivell mundial, a la qual participarem aquest dissabte 18 a les 16:00h al cau

En aquesta competició es duen a terme diverses activitats de diferents agrupaments de tot el món. Alguns d’aquests ens repten a participar en la seva prova amb el següent vídeo:


ACAMPADA!!!!!

A més, com ja sabeu, dia 25 i 26 d'aquest mes anam d'acampada! Però no és una acampada qualsevol... sinó que farem promeses!!!! 

* Com quedam? Ens veiem dissabte 25 a les 15:30h a Poble Nou (Alcúdia) -> Aquí

* Tornada? Si, tornarem, però mos heu de venir a cercar allà mateix a les 12:00h -> Aquí per si no havia quedat clar

* Que hem de dur? Idò per menjar hem de dur sopar de dissabte i berenar de dematí per diumenge. La resta de material el trobareu a sa pestanya de "Quin material hem de dur"? IMPORTANT recordau a dur camisa i fulard qui en tengui!!

* Com hem de confirmar? Aquí abaix teniu el formulari, recordau a contestar tant si veniu com si no abans des pròxim dijous 23.

Això és tot per avui!!

Fins dissabte :)

Caps de Llops i Daines 💛

1 comentari:

Sortida a Cúber i una fira

 Bon dia tot lo dia!!! Que diven a Mallorca, Aquest dissabte HI HA CAU! Ens veurem com sempre on sempre, peeeerooooò, a Palmanyola aquest di...