dilluns, 6 de maig del 2024

EXTRA, EXTRA, TENIM INFORMACIÓ

Bones!✨

Un parell de cosetes:

FEG

Des de FEG han tornat a posar en marxa un formulari per demanar marxandatge federal🤩. Aquelles persones que en vulguin, o que l'any passat es varen quedar fora, tenen una nova oportunitat de demanar-ho. El termini per demanar acaba el 30 de maig, perquè puguin estar llestes pels campaments.

El formulari per demanar-ho és el següent: https://forms.gle/AGHMVQjutjE2XzN59

Moltes gracis!! 💜☘️

Per qui no conegui la FEG, aquí teniu una petita explicació de què és. La nostra entitat (Escoltes i Guies de Mallorca), de la qual forma part el nostre agrupament, es troba dins d'una associació a escala nacional que es diu Federación Española de Guidismo (FEG). Dins aquesta associació també hi formen part altres 5 entitats d'escoltes i guies d'altres llocs d'Espanya: Asociación de Guias de Aragón (AGA), Associació Guiatge Valencià (AGV), San Marcial (Euskadi), Grupo Scout Guaxara (Canàries), Asociación Guias de Torrelodones (AGT, Madrid). La FEG ens dona representació a escala nacional i a escala mundial dedins la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts).

Quines activitats fa la FEG? La FEG organitza de tant en tant trobades de caps o d'unitats per a infants i joves. Per exemple, el desembre de l'any passat, l'equip de caps vàrem celebrar una trobada a Madrid organitzada per la FEG on es va coincidir amb caps de les altres associacions. L'estiu del 2022 es va dur a terme una EuroJamboree a Praga i enguany un Roverway de Noruega, que són trobades d'escoltes i guies a escala europea on participen Pioners i Caravel·les. O també, l'any passat Ràngers i Guies varen anar a una trobada a escala nacional a València. En aquestes activitats hi podem participar gràcies a formar part de la FEG.


LOGO PER LA COMISSIÓ DE PREVENCIÓ DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES DE BUNYOLA

Nosaltres, com a Associació, participam en la comissió que s'encarrega de garantir que a Bunyola es duen a terme accions per a prevenir les violències masclistes. Ens han demanat ajuda per dissenyar el nou logotip lligat al lema. El lema és "Bunyola antimasclista". Si teniu qualque idea i ganes, podeu participar en el concurs enviant un dibuix al següent correu fins a final de setmana: serveissocials@ajbunyola.net


EXCURSIÓ 19/05

Diumenge 19 de maig farem una excursió, penjarem es formulari i la resta de la informació més endavant.


Això és tot per ara!

Bon vespre.

Caps de Llops i Daines💛







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EXCURSIÓ a LA TRAPA!

Bonees família💛 Aquest cap de setmana feim doblete, tenim cau dissabte i anam d'excursió diumenge a La Trapa. DIUMENGE mos trobarem AQU...